Hinnoittelu

RD Aluekehitys Oy on ainoa yritys Suomessa  – ja mm. Delfoi-metodin varhaisvaiheen kehittäjä Ted Gordonin mukaan jopa maailmassa – joka on valinnut Delfoi-metodin hallitsemisen ja kehittämisen sekä uusin sovellusten löytämisen ja toteuttamisen ydinosaamisekseen jo yli 20 vuotta sitten. Pelkästään metodin varaan rakentavia yrityksiä ei ole ollut Ted Gordonin mukaan USA:ssakaan.  Yli 20 vuoden jatkuva Delfoi-soveltaminen on luonut vaikuttavan ja hyöty-kustannussuhteeltaan korkean osaamisen, joka on tunnustettu kansainvälisesti  EU tasolla mm. vuosina 2003 ja 2010.  Viime mainittuna vuonna YK:n ILO:n Torinossa sijaitsevan koulutuskeskus  arvioi EU:n komissiolle 27 maan ennakointikäytännöt ja osin RD Aluekehityksen kehittämän Delfoi-pohjainen menetelmä nousi Euroopanlaajuisesti parhaimmaksi alueellisen ennakoinnin käytännöksi EU-komission rakennemuutoksen hallintaseminaarissa 18.10.2010 Brysselissä. Osaamisen on tunnustanut niin ikään Suomen Tietokirjailijat, jonka apurahan turvin tämän sivuston rakenne on suunniteltu osana Delfoi-menetelmä aluekehittämisen välineenä -kirjahanketta.Tätä laajaa asiakas- ja tilaajasuhteissa syntynyttä kokemukseen  sekä akateemiseen väitöskirjaan perustuvaa osaamista välitetään RD Delfoi Akatemian kautta asiakas- tai työsuhteissa niin yrityksiin, yliopistoihin, ammattikorkeakouluihin, yrityspalvelukeskuksiin kuin muihin tehokasta oppimista ja samalla vaikuttavaa toimintaa tavoittelevien toimijoiden osaamispääomaksi. Koulutus- ja konsultointityyppiset prosessien ohjausprojektit sekä koulutus- ja koulutusohjelmasuunnittelu ovat avainasemassa tiedon ja kokemuksen siirrossa.

Seuraavat hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen tarjous harkitaan aina kokonaisuus huomioiden

KOULUTUSOHJELMIEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS SOPIMUKSEN MUKAAN

YLIOPISTO- JA MUUT LUENTOSARJAT OPPILAITOSKOHTAISTEN KÄYTÄNTÖJEN MUKAAN

TIETOISKUT, SEMINAARIESIINTYMISET, KOULUTUSTILAISUUDET

  • 1/2 tunnin valmisteltu esitelmä / tietoisku, 400 € + alv tai vastaava summa verokirjalla
  • 1/2-2 tunnin esitelmä / tietoisku, 600 € + alv tai vastaava summa verokirjalla
  • 1/2 päivän esitelmä, 600-800 € + alv tai vastaava summa verokirjalla
  • 1 pävän toteutus, sisältää tietoisku ja esitelmäosuuden,  tulevaisuusverstaspainotteisen work shopin ja siihen valmentamisen, ennakkosuunnittelusta ja osallistujamäärästä riippuen 1200-2500 € + alv tai vastaava summa verokirjalla
  • 1-2 päivän tilaisuuden muu veto, erillinen sopimus

Esitelmämateriaaleista, seminaari- ja koulutusraporteista, asiantuntija-artikkeleista ennen tilaisuutta, esitelmien ja tilaisuuksien pohjalta jälkikäteen yms. sovitaan erikseen suunnittelun ja spimusneuvottelun yhteydessä.

HANKKEIDEN OHJAUS KOULUTUKSEN JA KONSULTOINNIN KEINOIN / RD DELFOI OSAAMISPÄÄOMAN SIIRTO TILAAJAN KÄYTTÖÖN

  • Sopimuksen tai erillisen tarjouksen mukaan

MATERIAALIT: RD DELFOI AKATEMIAN VERKKOSIVUSTON AINEISTO KANSIOITUNA

Tämän verkkosivuston aineisto tulostettuna ja kansioituna sisällysluettelon mukaisesti 3500 € + alv 24 %.  Sisältää tilaajakohtaisen käyttöoikeuden siltä osin kuin muut tekijänoikeudet eivät rajoita käyttöä. Sivuston aineistoa kehitetään jatkuvasti. Hinta koskee tilaushetken aineistoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s