Tukijat ja yhteydenotot

YHTEISTYÖTAHOT / KUMPPANIT (Rahoitus)

Tällä sivustolla välitetään RD Delfoi Aluekehittämisen, Tulevaisuuden ennnakoinnin ja Strategiaprosessin välineenä -kirjahankkeen sisältöä.  Kirja muodostuu aluksi verkkopalveluna tähän ympäristöön seuraavien tahojen tukemana.

RD Aluekehitys

  • KTM Ossi Luoma, M&MC
  • Ennakkotilaajat ja sponsorit
  • Kotimaiset muut tukijat
  • Ulkomaiset muut tukijat
  • RD Delfoi-hankkeiden tilaajat
  • Koulutuksen tilaajat
  • RD Delfoi-hankkeiden panelistit
Delfoi kirja RD julkaisukonsepti539 raj

RD Delfoi -kirjan konsepti. Copyright Ossi Luoma / M&MC.

COPYRIGHT JA AINEISTON KÄYTTÖ

Aineiston kopioiminen  sivustolta ilman RD Aluekehitys Oy:n ja Yrjö Myllylän lupaa on kielletty. Jos lupa annetaan, se on kertalupa annettua käyttöä varten ja edellyttää, että tämä verkkosivusto ja mahdollinen aineiston alkuperäinen lähde (julkaisu tms.) mainitaan. Materiaalin kopioiminen esimerkiksi luennointitarkoituksiin ilman lupaa on kielletty. Verkkosivuston aineisto on tarkoitettu auttamaan tilaajia koulutus- ja hankesovellusten suunnittelussa ja tilaamisessa ja siirrettäväksi tilaajien osaamispääomaksi koulutus- ja hanketoteutussovelluksissa yhteistyössä RD Aluekehitys Oy:n / Yrjö Myllylän kanssa. Lisäksi on huomioitava, että moniin kuvioihin liittyy suunnittelutoimisto M&MC:n ja Ossi Luoman tai mahdollisesti muun oikeudenomistajan copyright, mikä tarkoittaa, että aineistoa ei saa kopioida ilman näiden lupaa. Aineistosta voidaan tilaustyönä toimittaa oppimateriaaleja luennoitsijoiden käyttöön.

Ota yhteyttä – Pyydä koulutus- tai muu yhteistyötarjous !

Autamme Delfoi-menetelmän soveltamisessa tarpeisiinne avaimet käteen periaatteella ongelman jäsentämisestä toimenpidesuositusten toimeenpanon tukemiseen ja toteutukseen. Voimme olla myös koulutuksen kautta oman hankesovelluksenne ohjaamisen tukena samalla osaamispääomaa tehokkaasti käyttöönne tai organisaatiollenne siirtäen. Voitte myös pyytää näkyväisyystarjouksen tällä sivustolla ja ilmoittautua näin myös sivuston tukijaksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s